Veka kozijnen

VEKA Kozijnen dealers

VEKA is een wereldwijd bekend bedrijf dat de productie van kunststof profielen voor haar rekening neemt. Deze profielen zijn speciaal gemaakt voor ramen en deuren. De producten zijn zowel veilig, duurzaam als goed voor het milieu. Het bedrijf heeft 19 dochtermaatschappijen op drie verschillende continenten: Europa, Azië en Amerika.

Klantgericht

Bij VEKA staat de wens van de klant centraal bij de productie van de profielen. Dit bedrijf is een groep van ondernemingen die ver over de nationale grenzen heen gaat, en daarom actief is in drie verschillende continenten. VEKA is te vinden in Europa, Azië en Amerika. Om groot te blijven, stelt VEKA zich openlijk op voor de wensen en eisen van alle klanten ter wereld.

De klanten van VEKA zijn niet alleen maar inkopers van de producten van VEKA, zoals bijvoorbeeld fabrikanten en dealers van ramen, maar het gaat ook om specialisten. Mensen die bijvoorbeeld in de architectuur werken en dus precies weten wat ze willen. Of fabrieken die prefab kozijnen of profielen bestellen. Wat de wens ook is, deze fabrikant probeert op alle wensen in te stelen. Om alle klanten tevreden te stellen, garandeert dit bedrijf daarnaast producten van hoogwaardige kwaliteit, met de juiste service.

VEKA vindt het belangrijk op de juiste manier om te gaan met afnemers en klanten. Dat moet altijd eerlijk en gelijkwaardig gebeuren. Daarnaast is VEKA ook actief bezig met het verbeteren van producten om zo het milieu te sparen. Het gaat daarbij niet alleen om de keuze van de juiste duurzame grondstoffen en het verminderen van uitstoot van CO2 tijdens de productie, maar ook om het recyclen van oude profielen en producten.

 

VEKA staat bekend om uitstekende geïsoleerde profielen, die bestaan uit verschillende onderdelen. De profielen zorgen er ook voor dat de prijs van de energierekening omlaag gaat, en de stabiliteit van het raam zelf omhoog gaat. Daarnaast zorgen de producten van dit bedrijf voor een optimale geluidsdemping. Daardoor kunnen klanten rustig wonen, zonder zich te moeten storen aan harde geluiden. De kozijnen zijn altijd onderhoudsvrij en bestendig tegen ieder weertype. Daardoor gaan ramen en kozijnen lang mee, zonder in te moeten leveren op het uiterlijk van de profielen. Dankzij de metalen versterkingen kan VEKA een hoge veiligheid garanderen.

Veka kozijn systemen

  • TOPLINE AD
  • ALPHALINE 90
  • SWINGLINE
  • TOPLINE NL
  • SOFTLINE 70 AD
  • SOFTLINE 82

De kozijnen van VEKA

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio