Reparatie kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen repareren

Ook kunststof kozijnen kunnen beschadigen door bijvoorbeeld inbraak, extreme weersomstandigheden (een hevige storm) of door stoten. Wanneer dit het geval is, kan je beter het kozijn laten repareren door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, dan een volledig nieuw kozijn aan te schaffen. Wij raden je aan om nooit zelf te gaan knutselen aan de kunststof kozijnen. Wanneer dit niet op een goede manier gebeurt, kan de schade aan het kozijn enkel erger worden.

Wanneer een bedrijf het kozijn gaat repareren, maakt het gebruik van een bepaalde PVC pasta of kunsthars. Ook kan er een kleur gemengd worden met de pasta, zodat het kozijn de oude kleur weer krijgt, of een totaal nieuwe kleur kan krijgen. Wanneer de reparatie goed gedaan is, kan je na de reparatie niet meer herleiden waar het kozijn defect is geweest.

Wanneer het kozijn een grote beschadiging heeft opgelopen, is er de kans dat er een deel van het kozijn vervangen moet worden. In het ergste geval zal er dus een geheel nieuw kozijn ingezet moeten worden.

Beschadiging kunststof kozijn

Reparatie van de beschadiging

 

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio