Lees de ervaringen

Familie Dekker, Heerhugowaard [Februari 2015]

Ook wij hebben offertes aangevraagd via deze website. Alles is prima verlopen, de kozijnen worden komende week gesplaatst. Mijn advies is om niet bij meerdere offertesites offertes aan te vragen, je wordt dan overstelpt met aanbiedingen. Dat is onze fout geweest. Hou het bij 1 site zoals kozijneninfo, dan ontvang je 5 duidelijke offertes waaruit je kunt kiezen.

 

Familie De Winter- Schuttersweg – Apeldoorn [Januari 2015]

Via kozijneninfo.net hebben wij het formulier ingevuld. 2 dagen later hadden wij 4 offertes in huis waarvan er gelijk 2 afvielen vanwege de prijs. De 2 overige offertes lagen dicht bij elkaar, en beide leveranciers zijn langsgekomen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Veka Kozijnen dealer uit Enschede en een K-vison kozijnen dealer uit Apeldoorn. Duidelijk afspraken gemaakt over de levering, binnen een week hadden we een nieuwe pui.

Ervaring: Ik ben positief over deze manier van offertes aanvragen Het bespaart je tijd, je ontvangt alleen offertes van leveranciers uit de buurt en je krijgt snel een idee van prijzen. Wat mij betreft een aanrader.

 

 

Van der Velde – Haarlem – [November 2014]

Binnen een week hadden wij en mijn man de offertes ontvangen. Keuze gemaakt voor 2 kozijnenbedrijven en die zijn een weekje later langs is geweest. Dan is het nog steeds een erg lastige keuze want er zijn best veelsoorten en maaten wat het niet makkelijk maakt. Ik en mijn man hebben niet voor de goedkoopste gekozen want het gaat ons ook om vertrouwen en dat hadden we meer bij de andere. 8 kozijnen van k vision zijn geplaatst in onze nieuwbou w woning. 1 kozijn had het verkeerde formaat maar dit is heel erg netjes opgelost. Jan, bedankt voor de super service!

 

anoniem -Amsterdam – [November 2014]

Tevreden! 2x finstral kozijnen en een schuifpui zijn vandaag geplaatst. Personeel is vriendelijk en professioneel.

 

Mw. Mengelenberg – Enschede [Oktober 2014]

Het sluitwerk van 2 van onze ramen bleken versleten. Daarnaast 4 houten kozijnen verrot. Helaas is de leverancier van onze kunststof kozijnen 3 jaar geleden failliet gegaan dus het was een enorme zoektocht naar het hang en sluitwerk. Via kozijneninfo.net hebben wij een aanvraag ingevoerd, en kregen diezelfde dag 4 reacties via email. Uiteindelijk zijn 2 leveranciers bij ons langs geweest. Deze constateerde beiden dat de de houten kozijnen aan vervanging toe waren, en uiteindelijk hebben we beslist om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Alles nog steeds naar tevredenheid.

Ervaring: Ik vind deze manier van aanvragen enorm handig en tijdbesparend. En nadat ik deze beoordeling ingestuurd had kreeg ik ook nog een kadobon van kozijneninfo als dank voor de moeite!

 

Gregor – Den Haag [Oktober 2014]
Handig, snel eenvoudig. Voor mij was de scherpste prijs belangrijk, en op deze manier krijg je snel een idee van prijzen. Ik heb nog niet besteld omdat het een behoorlijke investering is, maar heb al wel een keuze gemaakt voor de leverancier.

Ervaring: Handig en snel

 

Erik Peters – Constantijn Huygenslaan – Uithoorn [Juli 2014]

Ik had al eerder via deze manier offertes aangevraagd voor de bouw van een dakkapel. Dat is toen prima bevallen. In eerste instantie verliep eea nogal stroef, achteraf bleek dat door een technische fout mijn offerteaanvraag niet was doorgestuurd. Hierdoor kreeg ik na een dikke week pas reactie, en toen had ik zelf ook al offertes aangevraagd. Uiteindelijk had ik dus behoorlijk wat offertes in huis, maar ik heb gekozen voor een offerte via kozijneninfo bij Tudor kozijnen. Dit vanwege het goede advies en de schappelijke prijs.

Ervaring: Uiteindelijk meer dan prima!

 

Merijn Bouwmeester – Klerklaan – Eindhoven [Februari 2014]

Of deze dienst nu beter is dan de andere offertesites weet ik niet, voordeel vind ik dat er op deze website veel informatie gegeven wordt. Uiteindelijk gaat het om de prijs/kwaliteit en dit was prima. Ook de snelheid waarmee wij offertes ontvingen (5 binnen 9 dagen) was wat mij betreft uitstekend. De nieuwe schuifpui wordt deze maand geplaatst, foto’s volgen!

Tevreden met onze service? Laat het ons weten en schrijf een recensie. Bij plaatsing ontvang u een boekenbon van 25,-