K-vision kozijnen dealers

K vision kozijnen is de naam waarmee Profine Nederland, een onderdeel van het Duitse profine GmbH kunststof kozijnen op de markt zet. Profine GmBh is onder andere producent van van andere merken zoals Kömmerling, Trocal en KBE.

Het bedrijf is in 2012 overgenomen door een Duitse partikuliere investeerder, dhr. P. Mrosik. Profine is al sinds 1969 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf concentreert zich met name op kunststof gevelelementen (kozijnen, deuren, schuifpuien en daken). Enkele bekende merknamen zijn K-vision Kozijnen, Proofs Daken en Egtiss Deuren.

 

De kunststof kozijnen van K-vision

Het kozijnen assortiment van k-vision bestaat op moment van schrijven uit 5 soorten, genaamd:

Bovenstaande soorten kozijnen zullen we kort nader bespreken zodat u eenvoudig een keuze kunt maken.

K-vision Trend, alternatief voor houten kozijnen.

De K-vision trend is ontwikkelt als kunststof alternatief voor houten kozijnen. Het heeft vrijwel dezelfde uitstraling als houten kozijnen, en beschikt over een uitstekende isolatiewaarde (Uf 0,93). Het kozijn is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, klik hier voor een overzicht.

De Trend heeft een inbouwdiepte van 112 mm en is verkrijgbaar in Acrylaat of met folie. Inbraakwerendheid is klasse 2 en de glasopname bedraagt standaard 38 mm. De trend is ook te gebruiken icm een stelkozijn. De isolatiewaarde bedraagt Ufr van 1,4 tot 1,8, en de brandwerendheid is Klasse EW30/EI30/EW60

K-vision Cube, robuust kozijn met hoekige vormen.

De k-Vision Cube is de nieuwste kozijnenserie van k-Vision. Het is een robuust kozijn met een hoekige vorm en rechte zijden. De onderdorpel is zowel in een rechte als schuin aflopende variant verkrijgbaar. Ook de K-vision Cube is in tal van kleuren verkrijgbaar.

De Cube heeft een inbouwdiepte van 70 mm en is verkrijgbaar in Acrylaat of met folie. Inbraakwerendheid is klasse 2 en de glasopname bedraagt standaard 38 mm. De K-vision Cube is uitsluitend te gebruiken icm montage op een stelkozijn. De isolatiewaarde bedraagt Ufr van 1,4 tot 1,8, en de brandwerendheid is Klasse EW30/EI30

K-vision Classic, jaren 70 in een modern jasje.

Een van de eerste modellen van K-vision, met het herkenbare stijl  van de jaren jaren 70. Dit model heeft een vlak uiterlijk en wordt tegenwoordig veel gebruikt in moderne bouwstijlen. De K-vison classic wordt gewaardeerd vanwege de strakke aluminiumlook, en veelal gebruikt in grijstinten. Behalve grijstinten is het kozijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten kleuren.

De K-vision classic is verkrijgbaar met een inbouwdiepte van 70mm. Kleur in zowel acrylaatlak alwel met een folie. Het kozijn is ingedeeld in inbraakwerendheidsklasse 2 en brandwerendheidsklasse EW30/EI30. De glasopname bedraagt standaard 38mm. Dit kozijn is ook verkrijgbaar voor montage icm een stelkozijn.

K-vision Step, superslanke profielen.

De K-vision Step is het superslanke model van K-vision. (Zie foto aan rechterzijde). Dit type kozijn is erg onderhoudsvriendelijk, onderhoud bestaat uitsluitend uit reinigen met water en zeep. De K-vision Step is verkrijgbaar in veel verschillende kleurvarianten.

De K-vison Step heeft een inbouwdiepte van 112mm. Het draaideel is verkrijgbaar in acrylaat en folie afwerking. Glasopname is standaard 38mm , inbraakwerendheid Klasse 2 en brandwerendheid Klasse EW30/EI30. Deze variant is leverbaar met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. De isolatiewaarde bedraagt Ufr van 1,4 tot 1,8.

K-vision City, historische uitstraling van bestaande schuiframen.

De K-vision City heeft een authentieke uitstraling en is daarom geschikt voor klassieke woningen zoals landhuizen en boerderijen, maar kan ook goed gebruikt worden in stedelijk gebied. De K-vision City heeft het uiterlijk van klassieke bestaande schuiframen, maar beschikt over de voordelen van een modern draai / valsysteem. De K-vision City is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.

De K-vision City heeft een inbouwdiepte van 112mm en is beschikbaar in Acrylaat en folie. Inraakwerendheid klasse 2, brandwerendheidsklasse is niet bekend op moment van schrijven. De isolatiewaarde bedraagt Ufr van 1,4 tot 1,8.

Eenvoudig en kosteloos meerdere offertes aanvragen

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor bovenstaande en/of vergelijkbare kozijnen? Gebruik dan het offerteformulier aan de rechterzijde van deze pagina. U ontvangt dan binnen enkele dagen kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave van leveranciers uit uw regio.

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio