Aluplast kozijnen dealers

aluplastAluplast is een leverancier van kunststof kozijnen. Het bedrijf is opgericht in 1982 en bestond destijds uit een team van 27 werknemers en is een Duits familiebedrijf. Binnen korte tijd heeft de Alupast group vestigingen geopend in ieder werelddeel.

Voor de consumentenmarkt heeft Aluplast twee profielen geproduceerd onder de namen “IDEAL series” en “Energeto series”.  De IDEAL serie is het basismodel profieldiepte 60 mm en 70 mm. De Energeto serie is ontwikkeld met als uitgangspunt een betere isolatie. Veel kunststof kozijn profielen zijn verstevigd met metalen onderdelen. Omdat metaal fungeert als een koude brug is dit qua isolatie een zwak punt. De Energeto serie heeft het opgelost door geen gebruik te maken van staal maar van andere betere isolerende materialen. Dit heeft geresulteerd in een goed isolerend kozijnprofiel met een profieldiepte van 70 mm.

Voor meer informatie over Aluplast neem je een kijkje op de website. Aluplast heeft op dit moment geen vestiging in Nederland. Indien je een offerte aan het vragen voor een Aluplast of vergelijkbaar kozijnprofiel, gebruik dan het offerteformulier rechtsboven aan deze pagina.

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio